PLM WORLD NEW ENGLAND RUG 2012 USER CONFERENCE			
Beechwood Hotel - Worcester, MA			October 30, 2012
Schedule	< <location 1="">></location>		
8:00 to 8:30	Meeting Check In (Badging, Lunch Ticket, Door Prize Ticket)		
8:40 to 9:25 (45 min)	PLM World New England RUG Business Meeting NE RUG Leadership, User Group Status - Membership and Sustainability Future Meetings - Continue Multi-Track? Expand NX CAM? Add Velocity Series? NE RUG Conference 2012 Sponsors - "Three Minute" Introductions		
Schedule	< <location 1="">></location>	< <location 2="">></location>	< <location 3="">></location>
TRACK	NX CAD	NX CAE	TEAMCENTER
9:30 to 10:15 (45 min)	NX104 Synchronous Modeling (Using Imported Data)	NXCAE109 NX CAE Pre/Post Overview	TC103 Teamcenter 101 (Overview + Setup + Getting Started)
10:20 to 11:05 (45 min)	NX108 PMI (Product Mfg Information)	NXCAE102 NX CAE Tips and Tricks	TC102 Teamcenter Overview What's New in 9.0
11:10 to 11:55 (45 min)	NX109 Design Validation with Check-Mate	NXCAE101 What's New in NX CAE	TC105 Workflow & Change Management
12:00 to 12:50 (50 min)	Deli Buffet Lunch - < <enter here="" location="">></enter>		
Schedule	< <location 1="">></location>	< <location 2="">></location>	< <location 3="">></location>
TRACK	NX CAD	NX CAM	TEAMCENTER
1:00 to 1:45 (45 min)	NX105 NX Design Automation (Product Templates, Design Reuse, etc.)	NXCAM101 What's New in CAM	Teamcenter Security
1:50 to 2:35 (45 min)	NX103 Assemblies and Assembly Management	NX Advanced Turning	TC111 Teamcenter Portfolio Management
2:40 to 3:25 (45 min)	What's New in NX8.5 (John Baker)	NXCAM104 Milling + Multi-axis CAM	TC104 Teamcenter - Style Sheets and UI Best Practices
3:30 to 4:15 (45 min)		NXCAM105 Simulation and Verification + Post Builder	Teamcenter Installation and Upgrade Best Practices (TATA Technologies)
4:20 to 5:00	CONFERENCE CLOSING - < <enter here="" location="">></enter>		
(40 min)	DOOR PRIZES - YOU MUST BE PRESENT TO WIN		